Suunnittele RIAlle uusi haalarimerkki

Aleksi Nenonen (aleksi.nenonen a ria.fi), 11.4.2022

RIA tarvitsee uuden haalarimerkin ja nyt sinulla on mahdollisuus suunnitella se.

Merkkejä jaetaan syksyllä aloittavien opiskelijoiden infoissa sekä monissa muissa tapahtumissa joissa RIA on edustettuna. Voittajamerkki tulee siis samaan erittäin laajaa näkyvyyttä.
Voit vapaasti suunnitella kilpailuehdotuksesi. Merkin muoto ja tyyli ovat vapaavalintaisia. Merkin suunnittelumalli ei saa kuitenkaan olla loukkaava tai hyvän maun vastainen, eikä se saa olla aikaisemmin muualla julkaistu. Suunnitteluvinkkejä voit käydä lukemassa esimerkiksi täältä: merkillinen.fi
Lähetä ehdotuksesi uudeksi merkiksi viimeistään 15.05.2022. Saapuneista ehdotuksista tuomaristo valitsee finalistit, joista valitaan voittaja yleisellä äänestyksellä. Äänestysohjeet tullaan julkaisemaan RIAn nettisivuilla ja somekanavissa. 
Kilpailun voittajamerkin suunnitellut saa palkinnoksi 100 euron S-ryhmän lahjakortin ja 10 kpl valmistettua haalarimerkkiä.
Lähettämällä kuvan ja osallistumalla kilpailuun annat RIA ry:lle oikeuden julkaista kuvan sekä valmistaa ja jakaa kyseistä haalarimerkkiä. RIA varaa oikeuden muokata kuvaa niin, että sen valmistaminen haalarimerkkinä on mahdollista.
Lähetä kuva suunnittelemastasi haalarimerkistä osoitteeseen rianopiskelijat a gmail.com. Lähetä kuva PNG tai JPG muodossa.